Inventariseren

Het inmeten van een object en het bepalen van hoeveelheden zijn onmisbare onderdelen van planvorming. Het zijn tevens stappen die u eenvoudig kunt uitbesteden aan VGO-Support om een tijdbesparing in het proces te realiseren. Het vakkundig en snel inmeten van objecten en het uitwerken van de meetgegevens is een van de expertises van VGO-Support. Wij doen dit conform de NEN3699-meetmethode of met bruto hoeveelheden, afhankelijk van wat er nodig is.

Nauwkeurige metingen voor betrouwbare planvorming

Onze metingen voeren wij uit met behulp van moderne digitale apparatuur en traditionele analoge meetmethoden. We bepalen nauwkeurig de strekkende en vierkante meters van de onderdelen van een object. Aan de hand van deze gegevens worden de benodigde hoeveelheden vastgesteld.

U ontvangt van VGO-Support een compleet overzicht van alle onderdelen en de benodigde hoeveelheden voor de buitenschil van een object. We kunnen de hoeveelheden aanleveren in Top-Calc, Gilde Handsoft, Excel of PDF. Deze kant-en-klare informatie vormt een solide basis voor uw verdere planuitwerking.

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag in gesprek over de juiste oplossing voor uw organisatie. En maken dan direct uw besparingen in tijd en geld inzichtelijk!