Referenties

Justin Jansen, Van de Velde

VGO-Support, heeft ons ondersteund met inspecties en inmeten van de diverse complexen.
Aan de hand van de opnamen hebben ze de data verwerkt tot een onderhoudsplan in RGS+.
Fijne samenwerking met duidelijke onderbouwing van bevindingen, die concreet zorgen voor een scenario keuze.
Voor het meerjaren onderhoud van vastgoed objecten kunnen nu gericht onderhoudskeuzes worden gemaakt.
VGO-Support neemt de werkzaamheden uit handen en levert conform afspraak.

Marco Groeneveld, Pasman

Met een toenemende orderportefeuille in RGS werken neemt in onze organisatie de druk op de afdeling planvorming steeds meer toe. In zulke situaties is het belangrijk om naast onze eigen planvormers te kunnen vertrouwen op vaste partners die ons kunnen ondersteunen bij het nakomen van onze afspraken.

VGO-Support vult dit voor ons op een hele goede manier in. We maken vooraf duidelijke afspraken over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de onderlinge rol en taakverdeling hierin waarbij VGO-Support ook actief meedenkt in praktische oplossingen zoals gebruik van eigen systemen en manier van opslag van data. Dit scheelt voor ons veel tijd en dus geld. Op basis van deze afspraak maakt VGO-Support een duidelijke offerte voor de planvorming zodat we weten waar we aan toe zijn.

De uitvoering van de planvorming wordt vervolgens pro-actief en conform planning uitgevoerd. Wat we vooral waarderen is de manier waarop er vooruit wordt gekeken en wordt gecommuniceerd. Je merkt duidelijk dat je met een professionele partner te maken hebt met verstand van zaken.

David van Houte, Coen Hagedoorn

VGO-Support is voor ons een partner in het inventariseren van hoeveelheden, inspecteren van bouwkundige elementen in de schil en het adviseren tijdens de planvorming voor prestatiegericht onderhoud. VGO-Support is in het bezit van een ruime expertise en weet wat een opdrachtgever verwacht waardoor de door hem opgestelde rapportages goed aansluiten bij de planvorming. Hiermee geven zij naar tevredenheid invulling aan ons capaciteits-vraagstuk tijden piek periodes.

Jos Lindhout, Lindhout vastgoedonderhoud

VGO-Support heeft ons bij diverse projecten ondersteund door het inventariseren van hoeveelheden en benoemen van risicofactoren. Zowel de professionele aanpak van VGO-support als het samenwerken,  is bij ons als zeer prettig ervaren.

Alexander Prakken, Caspar de Haan

VGO-Support heeft ons vorig jaar ondersteund bij het uitvoeren van de 0-metingen voor diverse opdrachtgevers. Dit is ons zeer goed bevallen. Daniel is een open, enthousiast en gedreven persoon. Met name het sparren met hem heb ik als heel prettig ervaren. Ik hoop VGO-Support dit jaar weer in te kunnen zetten bij inspecties en mogelijk bij de planvorming.

Valentijn van Aarle, Van Aarle vastgoedonderhoud

De manier van werken is volgens dezelfde kernwaarden waar wij als organisatie in geloven. VGO-Support is met haar kundige en professionele aanpak een fijne partner om onderhoudsvraagstukken op een strategische en meedenkende wijze te beantwoorden. In de toekomst zullen wij nog meer samen gaan werken om onze opdrachtgevers nóg beter van dienst te zijn.

Johan Romers, SW Rotterdam

Bij piekbelastingen maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de kennis en kunde van VGO-Support. Of het nu gaat om het inmeten van projecten, het uitvoeren van een 0-meting, het maken van een concept planvorming of adviezen voor vervolgscenario’s: de informatie wordt keurig verzorgd en op tijd aangeleverd.

Toon Janse, Hoftijzer Vastgoedonderhoud

VGO-Support ondersteund ons bij het verrichten van 0-metingen, inspecties, inventarisaties en het inmeten van diverse complexen bij onze RGS opdrachtgevers. VGO-Support komt daarnaast ook met praktische oplossingen op onderhoudsvraagstukken en met concrete vervolgscenario’s. De professionele en deskundige aanpak van Daniël geeft ons daarom veel vertrouwen in een verdere samenwerking in de toekomst.https://www.traditionrolex.com/29

Anna de Wit, SW Amsterdam

In de afgelopen tijd hebben we nauw samengewerkt met VGO-Support om inspecties uit te voeren en RGS scenario’s op te stellen voor verschillende opdrachtgevers.

De medewerkers zijn betrokken en kundig en er kan snel geschakeld worden tussen de verschillende werkwijzen van de klant.

Het proces is goed op orde en toch ook flexibel. Er wordt goed meegedacht, zowel qua proces als in het scenariodenken. We hebben het ervaren als een zeer prettige samenwerking!

Nieuwsgierig geworden?

Wij gaan graag in gesprek over de juiste oplossing voor uw organisatie. En maken dan direct uw besparingen in tijd en geld inzichtelijk!