Marco Groeneveld, Pasman

Met een toenemende orderportefeuille in RGS werken neemt in onze organisatie de druk op de afdeling planvorming steeds meer toe. In zulke situaties is het belangrijk om naast onze eigen planvormers te kunnen vertrouwen op vaste partners die ons kunnen ondersteunen bij het nakomen van onze afspraken.

VGO-Support vult dit voor ons op een hele goede manier in. We maken vooraf duidelijke afspraken over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de onderlinge rol en taakverdeling hierin waarbij VGO-Support ook actief meedenkt in praktische oplossingen zoals gebruik van eigen systemen en manier van opslag van data. Dit scheelt voor ons veel tijd en dus geld. Op basis van deze afspraak maakt VGO-Support een duidelijke offerte voor de planvorming zodat we weten waar we aan toe zijn.

De uitvoering van de planvorming wordt vervolgens pro-actief en conform planning uitgevoerd. Wat we vooral waarderen is de manier waarop er vooruit wordt gekeken en wordt gecommuniceerd. Je merkt duidelijk dat je met een professionele partner te maken hebt met verstand van zaken.